Werken als zzp’er via HuisartsenHulp

Saloua el Bannani

Een van onze kandidaten is Saloua el Bannani, 28 jaar en moeder van drie leuke meiden. 9 jaar geleden is Saloua afgestudeerd als doktersassistente. Vanaf 2017 is ze al werkzaam bij HuisartsenHulp. Wij hebben Saloua gevraagd wat haar passie is om te werken als doktersassistent en waarom ze bij ons is gaan werken. Ze geeft aan “door het nauwe contact met patiënten zie je het leven soms toch ook op een andere manier. Ik heb veel situaties aangehoord, waar ik normaal nooit bij stilstond. Dit zijn de leerzame momenten voor mij. Door het werk als doktersassistente heb ik mijn empathisch vermogen en mijn luistervaardigheden enorm verbeterd.”

Het leukste aan het werk als doktersassistente vindt Saloua de diversiteit in werkzaamheden. Naast het triagewerk ook de administratieve en de medisch technische handelingen uit mogen motiveert mij enorm!

“Ik spreek vol lof over HuisartsenHulp. Ik vind het heel fijn dat ik zelf kan inplannen wanneer en waar ik wil werken. De praktijken waar je komt te werken zijn ruimdenkend en houden rekening met je situatie. Het systeem waar Huisartsenhulp mee werkt, werkt prettig en overzichtelijk. De app werkt overzichtelijk en alle openstaande opdrachten staan daar in.”

De afwisseling die ik vind door te werken via HuisartsenHulp vind ik prettig. Je kan ervoor kiezen om voor een langere tijd bij een praktijk te werken, maar het is ook mogelijk om voor een kortere periode of zelfs één dag te werken bij een praktijk. Heerlijk als je het mij vraagt!”

De tip die Saloua mee geeft is: “Blijf lekker dicht bij jezelf. Doe dit werk met liefde en krijg er veel waardering voor terug! Ik wens iedere startende doktersassistente veel werkplezier en het beste toe!”