Ik zoek werk als basisarts

Vacatures voor basisartsen

Wij helpen je bij het zoeken naar waarnemingen in de door jou opgegeven regio. Voor zowel ANW-diensten als dagwaarnemingen. HuisartsenHulp neemt de bemiddeling tussen jou en de verkopende huisarts geheel over. Je inschrijving is altijd gratis en vrijblijvend, je betaalt geen bemiddelingskosten over aangenomen werk. Wij factureren onze bemiddelingskosten (4,5% van het waarneemtarief) aan de verkopende praktijk bij een succesvolle bemiddeling.

Werken als doktersassistent of praktijkondersteuner (POH-S)

Onze ervaring is dat basisartsen relatief snel en makkelijk de werkzaamheden van doktersassistenten of praktijkondersteuners bij huisartspraktijken en gezondheidscentra kunnen leren. Dé ideale bijbaan voor wanneer je aan het solliciteren bent naar een AIOS of ANIOS functie. Het werken als assistent kan je goed ad-hoc doen bij verschillende praktijken terwijl je met het werken als POH-S start met je eigen spreekuren. Hiervoor vragen wij dan ook dat je iets langer beschikbaar bent.

Heb je nog geen of weinig ervaring? Dit is geen probleem. Je kunt op onze kosten door een collega-assistent worden ingewerkt bij een huisartsenpraktijk. Ervaring leert dat het inwerken vaak slechts één dagdeel in beslag neemt.

In de nabije toekomst zullen wij ook AIOS & ANIOS functies gaan aanbieden. Wanneer je bij ons bent ingeschreven dan zullen wij je hiervan op de hoogte houden.

Snel reageren op werk via onze website & app

Via onze website en onze app kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Openstaande vaste vacatures

In het overzicht hieronder vind je een overzicht van de meest recente openstaande vacatures voor basisartsen. Ons aanbod verandert continue, schrijf je daarom in en blijf altijd op de hoogte van de laatste vacatures in jouw buurt. Wanneer je als zelfstandig ondernemer gewend bent om te werken dan is dat ook mogelijk.

 

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkzoekenden

> Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.

> Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.

> Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.

> Snel reageren op werk via de app of de website.

> Persoonlijke service en contact.