Tijdelijk en vast werk voor praktijkondersteuners

HuisartsenHulp biedt tijdelijk en vast werk voor POH-S bij huisartspraktijken en gezondheidscentra. Wij opereren landelijk dus er is altijd werk bij jou in de buurt! Ook als je maar voor één dag beschikbaar bent, of voor een bepaalde periode, kun jij je geheel vrijblijvend inschrijven. Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf of je reageert op onze vacatures. Zelfs als je nog studeert dan kan je bij ons terecht.

Wij zijn altijd op zoek naar:

  • Gediplomeerde POH-S of zorgprofessionals die al werkervaring hebben als POH-S.
  • Zorgprofessionals die binnenkort starten of zijn gestart met de opleiding tot POH-S.

Openstaande vaste vacatures

In het overzicht hieronder vind je een overzicht van de meest recente openstaande vacatures voor praktijkondersteuners. Ons aanbod verandert continue, schrijf je daarom in en blijf altijd op de hoogte van de laatste vacatures in jouw buurt. Wanneer je als zelfstandig ondernemer gewend bent om te werken dan is dat ook mogelijk.

 
Werk vinden via de website en app

Snel en eenvoudig solliciteren? Download onze app of reageer via de website.

Wanneer je een leuke opdracht voorbij ziet komen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk kunnen reageren… Dit hebben we heel eenvoudig voor je gemaakt. Je kunt de “huisartsenhulp” app downloaden in de app store of door op onderstaande button te klikken. Wil je op de hoogte worden gehouden van bepaalde vacatures? Dan kun je e-mail, sms of pushberichten instellen. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag en kun je z.s.m. een reactie van ons verwachten.

Inzet via HuisartsenHulp

Als je via HuisartsenHulp wordt ingezet dan krijg je een uitzendcontract voor de uren die je gaat werken en wordt je door ons CAO conform ingeschaald. Als je solliciteert voor een vaste vacature dan zal je in de meeste gevallen eerst drie maanden op uitzendbasis werken en vervolgens kan de praktijk besluiten om jou direct in dienst te nemen.

Wanneer je als zelfstandig ondernemer gewend bent om te werken dan is dat ook mogelijk.

 

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkzoekenden

> Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.

> Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.

> Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.

> Snel reageren op werk via de app of de website.

> Persoonlijke service en contact.