Waar kunnen wij je mee helpen?

HuisartsenHulp klant tarieven

HuisartsenHulp hanteert altijd het principe: ‘geen oplossing, geen kosten’. Dit betekent dat aan uw aanvraag nooit kosten zijn verbonden. De aanvraag is geheel vrijblijvend tot het moment dat de invaller aan het werk gaat. Pas dan gelden de onderstaande tarieven.

Tarieven waarnemend huisartsen

De verkopend huisarts kan zelf aangeven voor welk uurtarief de waarneming wordt aangeboden. Ons systeem factureert na afloop van de waarneming namens de waarnemer direct aan de verkopend huisarts. Indien gewenst, adviseren wij u graag bij het bepalen van de hoogte van het uurtarief.

De bemiddelingsfee bedraagt 4,5% van het waarneemtarief (inclusief 21% BTW). Dit bedrag dient als vergoeding voor een succesvolle bemiddeling en wordt door HuisartsenHulp apart gefactureerd aan de verkopend huisarts.

Overige tarieven

Bij inval van een praktijkondersteuner, praktijkverpleegkundige of doktersassistent betaalt u alleen voor de gewerkte uren en de eventuele reiskosten van de kandidaat. De tarieven zijn een indicatie, wij kijken ook naar de werkzaamheden, de leeftijd en werkervaring.

Functie minimum tarief
Doktersassistent in opleiding € 33,60
Geneeskundestudent € 36,42
Basisarts € 41,80
Doktersassistent in loondienst van Huisartsenhulp € 36,42
Doktersassistent op ZZP basis
€ 35,00
Functie minimum tarief
POH-S in loondienst van HuisartsenHulp € 47,23
POH-S werkzaam op ZZP basis € 50,00
Basisarts € 47,23

*Exclusief 21% BTW en evt reiskosten

maximum
tarief
€ 33,60


€ 40,42*
€ 44,84*
€ 49,28€ 50,00


maximum
tarief

€ 59,60
€ 60,00


€ 59,60

Vaste vacatures/overname kandidaten

Wij kunnen u ook helpen wanneer u op zoek bent naar een vaste collega of wanneer u één van onze inval doktersassistenten of praktijkondersteuners wil overnemen. Personeel van HuisartsenHulp kan worden overgenomen op het moment dat de kandidaat 1560 uur op uitzendbasis werkzaam is geweest bij u in de praktijk of zorggroep. Op het moment dat de kandidaat nog geen 1560 uur gewerkt heeft maar wel meer dan 1040 kan dit voor een overnamefee van €1000,- ex BTW. Let op, overname van een kandidaat is altijd in overleg, het zou kunnen dat de kandidaat al meer via ons is ingepland. Zonder onze expliciete schriftelijke toestemming is overname niet toegestaan.

Neem voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.