Bijbaan voor geneeskundestudenten; relevant en goedbetaald

Bij HuisartsenHulp vind jij als student geneeskunde dé bijbaan voor je studie. Flexibel, altijd in de buurt, goedbetaald en vooral de manier om relevante medische ervaring op te doen en nu al je netwerk op te bouwen. Wij hebben goedbetaalde bijbanen bij de ruim 3000 huisartsenpraktijken, huisartsenposten en andere medische instellingen in heel Nederland. Ben jij een bachelor of master geneeskundestudent? Enthousiast en gedreven? Dan leren wij je graag kennen!

Jouw wensen staan voorop!

HuisartsenHulp heeft voor elke fase tijdens jouw opleiding een passende functie. Ga bijvoorbeeld aan de slag als baliemedewerker, doktersassistent(e) of Junior Triagist. En ben je (bijna) klaar met jouw opleiding? Dan hebben wij verschillende ANIOS-functies voor jou beschikbaar. Bij Huisartsenhulp vind je de ideale combinatie van flexibel werken, persoonlijke aandacht, begeleiding en scholing. Benieuwd wat wij jou kunnen bieden, check hier ons huidige aanbod.

Wil je graag meer lezen over de verschillende functies? Neem dan snel een kijkje op onze FAQ.

Werk naast je studie, coschappen of tijdens wachttijd

HuisartsenHulp biedt studenten geneeskunde medisch relevant werk tijdens de gehele opleiding. Voor losse dagen of korte periodes zoals tijdens een vakantie. En zoek je iets bij één of meerdere locaties voor een langere periode, tijdens je wachttijd? Of een bijbaan die je kunt uitvoeren in de avonden en weekenden naast je coschappen? Ook daarvoor hebben wij voldoende vacatures in ons aanbod. Schrijf je in en je kunt direct via de website en/of app reageren op een vacature. Wil jij een langere tijd aan de slag, heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar meer uitdaging in je bijbaan? Vertel het ons tijdens het intakegesprek en wij gaan samen met jou op zoek naar de ideale werkplek.

Werk vanaf eerstejaars tot en met artsenbul

Al vanaf de start van je studie Geneeskunde kun jij je bij ons aanmelden voor een bijbaan in de zorg:

1e jaar Werk in de verzorging en thuiszorg
Vanaf 2e jaar Werk als doktersassistente
Bachelor behaald Volg een extra opleiding tot junior triagist en werk daarna bij een
huisartsenpost bij jou in de buurt
Einde opleiding of artsenbul behaald Werk als praktijkondersteuner of ANIOS bij een huisartsenpraktijk
of huisartsenpost bij jou in de buurt

Ontwikkel je met praktijkervaring

Voordat je jouw bijbaan start, zorgen wij voor voldoende scholing en inwerkmogelijkheden. Via HuisartsenHulp ga je dus altijd goed voorbereid aan het werk! We bespreken graag eerst jouw persoonlijke doelen met je en kijken hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Wil jij vooral triage leren? Of ligt jouw interesse juist bij het leren uitvoeren van medische handelingen? Wij zoeken voor jou de beste plek zodat jij jouw studie kunt aanvullen met praktijkervaring uit je bijbaan. En ben je eenmaal begonnen, dan nemen we regelmatig contact met je op om te bespreken hoe het werk je bevalt en waar jij je nog verder op wilt ontwikkelen. Een bijbaan via HuisartsenHulp is dus niet zomaar een bijbaan, je begint hiermee aan jouw toekomst als medisch professional!

Snel reageren op werk via onze website & app

Via onze website en onze app kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Vind jouw bijbaan en schrijf je in!

Wil jij ook een relevante bijbaan tijdens jouw studie Geneeskunde? Schrijf je dan in via onze website. Inschrijven is altijd vrijblijvend. Je kunt daarna direct reageren op de openstaande vacatures of eerst een intakegesprek plannen met een van onze medewerkers. Heb je nog vragen? Stel ze dan aan ons via de chat, stuur een e-mail of bel ons op 020-2621020. We horen graag van je!