Vind praktijkondersteuners

Stel uw praktijkondersteuner somatiek of praktijkverpleegkundige (POH-S) valt onverwachts uit, dan kunt u bij ons terecht voor passende vervanging. Ook als u op zoek bent naar een vaste POH-S voor uw praktijk kunnen wij u helpen met de werving en selectie. Na uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek en luisteren daarbij vooral naar uw wensen en behoeften.

Tarieven

De tarieven voor een tijdelijke praktijkondersteuner variëren tussen de €32,50 en €45,- per uur (excl. 21% btw en reiskosten), afhankelijk van de ervaring van onze kandidaat. U betaalt geen andere kosten dan het afgesproken uurtarief. In het geval wij een geschikte vaste medewerker voor uw praktijk vinden vragen wij dat deze minimaal 3 maanden op uitzendbasis voor uw praktijk werkt voor minimaal het aantal uur van de vaste aanstelling. Indien u na deze drie maanden de POH-S een dienstverband wil aanbieden vragen wij eenmalige overnam fee van €1000,- (excl. 21% btw).

Via de website kunt u alles regelen en direct geheel vrijblijvend een aanvraag doen. Hebt u nog vragen? Dan kunt u telefonisch of per email contact opnemen. Ons team van vaste planners helpen u graag verder.

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkgevers

> Aanvragen van personeel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

> 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

> Aantrekkelijke tarieven.

> Beschikt over een groot, landelijk netwerk van kandidaten.

> Persoonlijke service en contact.