Vind praktijkondersteuners

Stel uw praktijkondersteuner somatiek of praktijkverpleegkundige (POH-S) valt onverwachts uit, dan kunt u bij ons terecht voor passende vervanging. Ook als u op zoek bent naar een vaste POH-S voor uw praktijk kunnen wij u helpen met de werving en selectie. Na uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek en luisteren daarbij vooral naar uw wensen en behoeften.

Tarieven

De tarieven voor een tijdelijke praktijkondersteuner variëren tussen de €32,50 en €45,- per uur (excl. 21% btw en reiskosten), afhankelijk van de ervaring van onze kandidaat. U betaalt geen andere kosten dan het afgesproken uurtarief. In het geval wij een geschikte vaste medewerker voor uw praktijk vinden vragen wij dat deze minimaal 1040 uur op uitzendbasis voor uw praktijk werkt. Indien u na deze 1040 uur de POH-S een dienstverband wil aanbieden vragen wij eenmalige overname fee van €1000,- (excl. 21% btw). Eventueel is een directe overname ook mogelijk. Neem contact op met ons voor een aanbod.

Via de website kunt u alles regelen en direct geheel vrijblijvend een aanvraag doen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u telefonisch of per email contact opnemen. Ons team van vaste planners helpen u graag verder.

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkgevers

> Aanvragen van personeel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

> 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

> Aantrekkelijke tarieven.

> Beschikt over een groot, landelijk netwerk van kandidaten.

> Persoonlijke service en contact.