Waar kunnen wij je mee helpen?

Over HuisartsenHulp

HuisartsenHulp is een initiatief van Brian Hickey en Midas Buddemeijer. Twee enthousiaste ondernemers met meer dan 14 jaar ervaring in de eerstelijnszorg. In een klein team met professionals uit zowel de huisartsenzorg als de uitzendwereld zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van personeelsvraagstukken van Huisartspraktijken en Huisartsenposten.

Wij bieden dé oplossing voor huisartsen

HuisartsenHulp is opgericht in 2009 met als doel innovatieve en laagdrempelige oplossingen te bedenken voor praktische problemen waar huisartsen mee te maken krijgen. Onze missie is om huisartsen te ontlasten van niet-medische werkzaamheden, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de kwaliteit van de praktijk en de patiëntenzorg.

Wij leveren tijdelijk en vast personeel

HuisartsenHulp biedt tijdelijk en vast werk binnen de eerstelijns zorg (huisartspraktijken, gezondheidscentra & huisartsenposten). Wij opereren landelijk dus er is altijd werk bij jou in de buurt! Ook als je maar voor één dag beschikbaar bent, of voor een bepaalde periode, kun jij je geheel vrijblijvend inschrijven. Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf of je reageert op onze vacatures. Zelfs als je nog studeert dan kan je bij ons terecht. Dit geldt voor zowel studenten geneeskunde als voor assistenten & POH in opleiding.

Ons team

"Al sinds mijn studieperiode vind ik het interessant om binnen kleine (ideële) organisaties de processen in kaart te brengen en deze verder te optimaliseren. Ik vind het leuk om te constateren dat ondanks de enorme groei die ons bedrijf doormaakt en de professionaliseringsslag die hierbij hoort, het in wezen nog steeds voelt als de kleine, efficiënte en doelgerichte onderneming waar HuisartsenHulp zijn oorsprong in vindt.”

BRIAN HICKEY

Directeur

"Na tijdens mijn studie enkele jaren te hebben gewerkt bij de Huisartsenposten Amsterdam ben ik 2003 gestart met het bemiddelen van waarnemend huisartsen onder de naam Waarnemers.nl. Sinds die tijd hou ik mij bezig met het bemiddelen van personeel in de 1e lijn, sinds 2009 onder de naam HuisartsenHulp. Ik vind het leuk en motiverend om praktische oplossingen te zoeken voor personele problemen in de eerste lijn. Daarnaast ben ik druk in mijn gezin als vader van drie kinderen en probeer ik ondertussen tijd te vinden om te kunnen squashen en lezen.”

MIDAS BUDDEMEIJER

Directeur

"Sinds december 2021 ben ik bij HuisartsenHulp begonnen als senior intercedent. Dit vak is mij bekend, ik heb lange tijd in de branche gewerkt in allerlei verschillende rollen en wist daardoor meteen hoe leuk dit weer zou zijn.”

MARJO TEUNS-VERHOEVEN

Operationeel manager
"Na een kleurrijke weg die mij langs beroepen als hovenier, gitaardocent, host bij een escaperoom, accountmanager en recruiter heeft gebracht ben ik in de lente van 2019 geland bij een prachtige locatie in hartje Amsterdam, waar ik het voorrecht heb om met een getalenteerd en enthousiast team huisartsenpraktijken door heel Nederland te voorzien van het juiste personeel! Het contact met mijn fantastische collegas, onze tevreden praktijken en het doorgeven van enthousiaste terugkoppelingen op onze invallers brengen een lach op mijn gezicht!”

WOUTER HORN

Senior Intercedent – Regio Midden

Romy Knierim

Senior Intercedent 
"Hi! Aangenaam, ik ben Elysa! Ik werk nu ongeveer 2 maanden bij HuisartsenHulp. Mijn functie hier is vooral dienen als ‘receptioniste’. Ik leid de klanten en kandidaten naar de intercedenten van de juiste regio’s! Ik vind mijn functie super leuk en gevarieerd. Voorheen heb ik altijd klantenservice werk gedaan, dus om nu aan het werk te gaan bij HuisartsenHulp als ‘receptioniste’ is helemaal perfect voor mij!"

Elysa Rameswar

Klantenservice medewerker
"Sinds oktober 2022 ben ik begonnen als intercedent bij Huisartsenhulp. Een nieuwe uitdaging waar ik erg naar heb uitgekeken. De ervaring met planning en communicatie die ik heb opgedaan binnen de installatietechniek neem ik mee en hoop ik verder te kunnen ontwikkelen binnen dit gezellige team. Bovendien lijkt het me heel waardevol om in een zorg gerelateerde branche te werken."

Steffi Schuttevaer

Senior Intercedent – Regio Noord