Waar kunnen wij je mee helpen?

Over HuisartsenHulp

HuisartsenHulp is een initiatief van Brian Hickey en Midas Buddemeijer. Twee enthousiaste ondernemers met meer dan 15 jaar ervaring in de eerstelijnszorg. In een klein team met professionals uit zowel de huisartsenzorg als de uitzendwereld zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van personeelsvraagstukken van Huisartspraktijken en Huisartsenposten.

Wij bieden dé oplossing voor huisartsen

HuisartsenHulp is opgericht in 2009 met als doel innovatieve en laagdrempelige oplossingen te bedenken voor praktische problemen waar huisartsen mee te maken krijgen. Onze missie is om huisartsen te ontlasten van niet-medische werkzaamheden, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de kwaliteit van de praktijk en de patiëntenzorg.

Wij leveren tijdelijk en vast personeel

HuisartsenHulp biedt tijdelijk en vast werk binnen de eerstelijns zorg (huisartspraktijken, gezondheidscentra & huisartsenposten). Wij opereren landelijk dus er is altijd werk bij jou in de buurt! Ook als je maar voor één dag beschikbaar bent, of voor een bepaalde periode, kun jij je geheel vrijblijvend inschrijven. Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf of je reageert op onze vacatures. Zelfs als je nog studeert dan kan je bij ons terecht. Dit geldt voor zowel studenten geneeskunde als voor assistenten & POH in opleiding.

Ons team

"Al sinds mijn studieperiode vind ik het interessant om binnen kleine (ideële) organisaties de processen in kaart te brengen en deze verder te optimaliseren. Ik vind het leuk om te constateren dat ondanks de enorme groei die ons bedrijf doormaakt en de professionaliseringsslag die hierbij hoort, het in wezen nog steeds voelt als de kleine, efficiënte en doelgerichte onderneming waar HuisartsenHulp zijn oorsprong in vindt.”

BRIAN HICKEY

Directeur

"Na tijdens mijn studie enkele jaren te hebben gewerkt bij de Huisartsenposten Amsterdam ben ik 2003 gestart met het bemiddelen van waarnemend huisartsen onder de naam Waarnemers.nl. Sinds die tijd hou ik mij bezig met het bemiddelen van personeel in de 1e lijn, sinds 2009 onder de naam HuisartsenHulp. Ik vind het leuk en motiverend om praktische oplossingen te zoeken voor personele problemen in de eerste lijn. Daarnaast ben ik druk in mijn gezin als vader van drie kinderen en probeer ik ondertussen tijd te vinden om te kunnen squashen en lezen.”

MIDAS BUDDEMEIJER

Directeur

"Sinds december 2021 ben ik met veel enthousiasme werkzaam bij HuisartsenHulp. Met een achtergrond in arbeidsbemiddeling, waarin ik diverse rollen heb vervuld, was het vakgebied me niet vreemd. Bij HuisartsenHulp merk ik dat het beste van twee werelden samenkomt: mijn zorghart en mijn commerciële drive gaan hand in hand. Als inspirerende en gedreven manager geloof ik sterk in het potentieel van mensen. Het motiveert me enorm om anderen te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Mijn ultieme doel is een positieve impact te hebben op zowel het team als de organisatie als geheel. Daarnaast ben ik een geboren netwerker, zowel binnen als buiten de organisatie. Ik hecht veel waarde aan samenwerking en het delen van kennis, omdat ik er sterk van overtuigd ben dat dit essentiële factoren zijn voor succes. Mijn kijk op het leven is optimistisch, en ik denk graag in kansen en mogelijkheden. Met mijn passie voor het vak en mijn positieve instelling hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes en de groei van HuisartsenHulp.”

MARJO TEUNS-VERHOEVEN

Operationeel manager
"Na een kleurrijke weg die mij langs beroepen als hovenier, gitaardocent, host bij een escaperoom, accountmanager en recruiter heeft gebracht ben ik in de lente van 2019 geland bij een prachtige locatie in hartje Amsterdam, waar ik het voorrecht heb om met een getalenteerd en enthousiast team huisartsenpraktijken door heel Nederland te voorzien van het juiste personeel! Het contact met mijn fantastische collegas, onze tevreden praktijken en het doorgeven van enthousiaste terugkoppelingen op onze invallers brengen een lach op mijn gezicht!”

WOUTER HORN

Regio Manager – Regio Midden
"Sinds oktober 2022 ben ik begonnen als intercedent bij Huisartsenhulp. Een nieuwe uitdaging waar ik erg naar heb uitgekeken. De ervaring met planning en communicatie die ik heb opgedaan binnen de installatietechniek neem ik mee en hoop ik verder te kunnen ontwikkelen binnen dit gezellige team. Bovendien lijkt het me heel waardevol om in een zorg gerelateerde branche te werken."

STEFFI SCHUTTEVAER

Regio Manager – Regio Noord
“Mijn naam is Romy! Ik ben sinds oktober 2022 werkzaam bij HuisartsenHulp en begonnen als senior intercedent op regio Noord. En inmiddels doorgegroeid naar regiomanager maar dan wel op een andere regio. Namelijk regio Zuid. Samen met mijn collega’s Daan en Britt zorgen wij ervoor dat de kandidaten worden geplaatst bij de leukste praktijken van Nederland. Praktijken leggen mooie aanvragen bij ons neer en met veel enthousiasme gaan wij opzoek naar de juiste kandidaten!”

ROMY KNIERIM

Regio Manager – Regio Zuid
"Mijn naam is Linda en ik vervul de functie van receptioniste binnen Huisartsenhulp. Deze rol heb ik met succes bij meerdere bedrijven ingevuld en ben sinds 2023 met toewijding werkzaam bij Huisartsenhulp. Als uw eerste contactpersoon sta ik voor u klaar om u te woord te staan en u te ondersteunen bij al uw vragen"

LINDA SCHENK

Telefoniste

"Sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij HuisartsenHulp als Intercedent op regio Zuid. Voordat ik hier aan de slag ging heb ik een jaar in het buitenland gewerkt en daarvoor werkte ik met veel liefde 6 jaar bij de kinderopvang, daar draaide ik de BSO en deed ik de planning. Bij HuisartsenHulp heb ik het heel erg naar mijn zin werk ik met een super leuk team en vind ik het heel fijn dat ik werkzoekende kan helpen aan een baan en dat ik praktijken kan helpen de open plekken op te vullen met goede kandidaten."

BRITT DE BACKER

Intercedent – Regio Zuid
"Ik ben Ilse en ik werk nu alweer een half jaar bij HuisartsenHulp! Na een aantal jaren in de reisbranche te hebben gewerkt heb ik de switch gemaakt naar het werken als Intercedent. Ik vind het leuk zowel onze klanten als de kandidaten te helpen in hun zoektocht naar de fijnste werkplek of juiste werknemer. Als iedereen blij is, dan is mijn werk geslaagd!"

ILSE FIDDER

Senior Intercedent – Regio Midden
"Mijn naam is Luna en sinds augustus 2022 werk ik bij HuisartsenHulp als intercedent. Wat mij zo enthousiast maakt over mijn werk is dat we mensen helpen aan een baan en tegelijkertijd een oplossing bieden voor het personeelstekort in huisartsenpraktijken."

LUNA GOMEZ

Intercedent – Regio Noord

"Sinds februari ben ik werkzaam bij Huisartsenhulp als intercedent. Als geneeskundestudent zit ik momenteel in de wachttijd voor mijn coschappen, en dit gaf me de gelegenheid om eens iets totaal anders te doen. Het is erg leuk om in mijn rol als intercedent in contact te staan met de zorg en tegelijkertijd huisartspraktijken te kunnen helpen die een tekort hebben aan doktersassistenten. Het voelt goed om een bijdrage te leveren aan het oplossen van dit soort uitdagingen in de zorgsector. Bovendien biedt deze ervaring mij de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, die ik later zeker goed kan gebruiken in mijn verdere carrière als geneeskundige. Ik ben blij dat ik op deze manier iets kan betekenen voor de zorg!"

DAAN GRAVEMAKER

Intercedent – Regio Zuid
“Mijn naam is Lorin en ik 2016 ben ik afgestudeerd als doktersassistente. Eenmaal afgestudeerd ben ik bij Doktersassistent.nu terecht gekomen, wat nu bekend is als Huisartsenhulp.nl. Hier heb ik voornamelijk genoten van de flexibiliteit wat het bedrijf biedt. Na deze periode heb ik ervaring opgedaan als doktersassistente bij een vaste praktijk en als ZZP'er. Uiteindelijk heb ik de opleiding Hotel- & Eventmanagement gevolgd en ben ik na mijn afstuderen weer met veel plezier teruggekeerd als doktersassistente voor Huisartsenhulp. Vanaf juli ben ik tevens werkzaam als Senior Intercedent voor de regio Noord, waar Noord-Holland, Friesland en Groningen onder vallen. Hier zet ik mijn expertise en kennis in om de juiste match te maken tussen talentvolle kandidaten en de behoeften van onze klanten.”

LORIN VAN DEN BROEK

Senior Intercedent – Regio Noord