Vacatures voor doktersassistent

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven gediplomeerde doktersassistenten of doktersassistenten in opleiding. Op onze website vind je een groot aanbod van invalopdrachten en vacatures waar jij als doktersassistent(e) op kan reageren. Wij werken landelijk en krijgen dagelijks 10-tallen nieuwe vacatures binnen. Dit kunnen opdrachten zijn  voor één dag, voor een langere periode (bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof of ziekte) maar ook voor vast werk.

Na aanmelding zullen wij door middel van een Teams-intakegesprek jouw wensen bespreken om vervolgens op zoek te gaan naar een passende werkplek waar jij blij van wordt! Heb jij voorafgaand het intakegesprek al vragen, neem dan snel een kijkje op onze FAQ.

Wanneer je als zelfstandig ondernemer gewend bent om te werken, dan is het ook mogelijk om via ons platform werk te zoeken.

Ben jij nog in opleiding tot doktersassistent(e)? Ook dan is het mogelijk om via Huisartsenhulp werk te zoeken. Uiteraard dien jij wel al een huisartsenstage te hebben afgerond. Door als invaldoktersassistent te werken kan jij veel ervaring opdoen en een goed beeld krijgen van welk type huisartsenpraktijk bij jou past. Mocht je bijna afstuderen of het diploma hebben behaald en interesse hebben in een vaste functie, dan kunnen wij jou hierbij helpen. Je kunt bij ons niet terecht voor een stageplek.

Ook hebben wij vacatures beschikbaar voor doktersassistenten bij huisartsenposten. Deze vacatures zijn specifiek voor gediplomeerde doktersassistenten die interesse hebben om te werken in avonden, weekenden en nachten. Ook gediplomeerde triagisten die al werkzaam zijn bij de een huisartsenpost kunnen zich aanmelden voor extra diensten bij diverse huisartsenposten. Debbie (accountmanager Huisartsenposten) komt graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Snel reageren op werk via onze website & app

Via onze website en onze app kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkzoekenden

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures bij jou in de buurt.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel en gemakkelijk reageren op werk via de app of de website.
  • Persoonlijke begeleiding via Teams.

Openstaande vaste vacatures

In onderstaand overzicht vind je het actuele aanbod van de openstaande vaste vacatures voor doktersassistenten. Het aanbod verandert continue, schrijf je daarom in en blijf altijd op de hoogte van de laatste vacatures in jouw buurt. Wanneer je als zelfstandig ondernemer gewend bent om te werken, dan is dat ook mogelijk. Interesse om te reageren op een vaste vacature? Meld je snel vrijblijvend aan, wij bespreken graag de procedure, werkwijze en mogelijkheden via een Teams-intakegesprek!