1.0 Özgül stelt zich voor

Onze nieuwe collega Özgül stelt zich voor!

Na een intensieve zoektocht hebben wij een nieuwe collega gevonden die ons gaat helpen met de planning! Hieronder stelt zij (Özgül) zich even kort voor, wij zijn ontzettend blij dat ze ons team kan komen versterken zodat wij ook met een aankomende drukke zomerperiode en het aanstaande zwangerschapsverlof van Alicia de service kunnen bieden zoals u dit van ons gewend bent!

Ik wil me graag bij jullie voorstellen als nieuwe medewerkster van Huisartsenhulp.
Ik ben Özgül Yalcin, moeder van 2 prachtkinderen en woonachtig in Zaanstad. Sinds 1 mei j.l. ben ik met vol enthousiasme gestart als Intercedente bij Huisartsenhulp. Ik heb altijd al affiniteit gehad met de uitzendbranche. Ik heb voorheen gewerkt als Intercedente bij Randstad en als Werkcoach Werkgeversdienstverlening bij het UWV. Het was voor mij daarom geen moeilijke keuze toen de mogelijkheid zich voor deed om te komen werken als Intercedente bij Huisartsenhulp. Met mijn opgedane werkervaring en mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling hoop ik mij de werkzaamheden snel eigen te maken en jullie in de toekomst zo goed en efficient mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Tot horens!

Tel: 020 - 2621020 24/7 | Fax: 08 - 42150914 |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoekadres: Nieuwe Herengracht 49, 1011RN Amsterdam (alleen op afspraak)
              KvK#: 65381017 | BTW#: NL856089217B01