1.1 Patricia stelt zich voor

Onze nieuwe collega Patricia stelt zich voor!

Sinds 1 februari j.l. hebben wij Patricia van Zelm - Mudde aangetrokken als intercedent. Zij heeft al een vliegende start gemaakt en zal de komende tijd door Alicia worden ingewerkt. Wij zijn ontzettend blij dat Patricia met haar ruime ervaring in ons vakgebied bij ons wil komen werken! Voor wie haar nog niet via de mail of telefoon heeft gesproken heeft Patricia een klein stukje geschreven ter kennismaking. 

Goedendag,

Graag wil ik mij kort voorstellen. Ik ben Patricia van Zelm-Mudde en sinds deze maand ben ik werkzaam bij HuisartsenHulp. Een bureau waar gewerkt wordt met passie en energie voor het vak, voor de mensen, voor jullie!, met diezelfde energie wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de dienstverlening die wij bieden. Samen, ook met jullie, werken aan het optimaal vervullen van de opdrachten zie ik als een uitdaging voor nu en in de toekomst.

Via een toevallige samenloop van omstandigheden kwam ik in contact met HuisartsenHulp. De branche in combinatie mijn passie: werving, selectie, uitzenden, planning, training, coaching en alles wat hierbij komt kijken maakten mij meteen enthousiast. Ik heb veel ervaring in de uitzendbranche, ben ooit gestart in de medische sector en ben inmiddels van alle markten thuis. Na de verkoop van mijn eigen bedrijf heb ik projectmatig gewerkt op diverse vlakken, van commercie, uitzenden, W&S, recruitment tot creatieve projecten, vrijwilligerswerk alsook aan andere persoonlijke doelstellingen gewerkt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik ben weer terug bij mijn ‘roots’.

Graag tot snel.

Patricia

patricia

Tel: 020 - 2621020 24/7 | Fax: 08 - 42150914 |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoekadres: Nieuwe Herengracht 49, 1011RN Amsterdam (alleen op afspraak)
              KvK#: 65381017 | BTW#: NL856089217B01