3. Onze nieuwe collega Alicia stelt zich voor!

Onze nieuwe collega Alicia stelt zich voor!

Hallo iedereen,

Met veel plezier mag ik mijzelf aan jullie voorstellen als nieuwe medewerker bij HuisartsenHulp. Ik ben Alicia Marrees-ten Brink, getrouwd en woonachtig in Diemen. Op 12 oktober ben ik met veel enthousiasme gestart als intercedent op het kantoor aan de Nieuwe Herengracht. Ik zal in de eerste plaats fungeren als aanspreekpunt voor doktersassistentes en huisartsen. Daarnaast zal ik mij bezig houden met het regelen van invalwerk en het werven van doktersassistenten.

Net als de meeste van onze invallers ben ik zelf ook begonnen als doktersassistente. Nadat ik mijn diploma doktersassistente in ontvangst had genomen heb ik eerst ervaring opgedaan bij diverse huisartsenpraktijken. Toen ik in 2009 naar Amsterdam verhuisde kwam ik voor het eerst in aanraking met de huisartsenpost. Tijdens de avond en weekenddiensten werd ik opgeleid tot triagist en groeide ik uiteindelijk verder tot leidinggevende. De afgelopen jaren werkte ik met veel plezier in de regio Amsterdam, Utrecht en Amstelland. De interessante en hectische wereld van de huisartsenzorg is mij dus niet vreemd. Deze kennis wil ik gaan gebruiken om in de toekomst onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wanneer er sprake is van nood kan het zijn dat ik ook als doktersassistente te hulp schiet.

Alicia Marrees

Tel: 020 - 2621020 24/7 | Fax: 08 - 42150914 |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoekadres: Nieuwe Herengracht 49, 1011RN Amsterdam (alleen op afspraak)
              KvK#: 65381017 | BTW#: NL856089217B01