Nieuws

 
 
woensdag 03 mei 2017

1.0 Özgül stelt zich voor

Onze nieuwe collega Özgül stelt zich voor!

Na een intensieve zoektocht hebben wij een nieuwe collega gevonden die ons gaat helpen met de planning! Hieronder stelt zij (Özgül) zich even kort voor, wij zijn ontzettend blij dat ze ons team kan komen versterken zodat wij ook met een aankomende drukke zomerperiode en het aanstaande zwangerschapsverlof van Alicia de service kunnen bieden zoals u dit van ons gewend bent!

Ik wil me graag bij jullie voorstellen als nieuwe medewerkster van Huisartsenhulp.
Ik ben Özgül Yalcin, moeder van 2 prachtkinderen en woonachtig in Zaanstad. Sinds 1 mei j.l. ben ik met vol enthousiasme gestart als Intercedente bij Huisartsenhulp. Ik heb altijd al affiniteit gehad met de uitzendbranche. Ik heb voorheen gewerkt als Intercedente bij Randstad en als Werkcoach Werkgeversdienstverlening bij het UWV. Het was voor mij daarom geen moeilijke keuze toen de mogelijkheid zich voor deed om te komen werken als Intercedente bij Huisartsenhulp. Met mijn opgedane werkervaring en mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling hoop ik mij de werkzaamheden snel eigen te maken en jullie in de toekomst zo goed en efficient mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Tot horens!

woensdag 26 april 2017

1.0 Vacature apr 2017

Starters opgelet, wil jij werken bij een leuke & snelgroeiende organisatie in het hartje van Amsterdam? Misschien is onze vacature iets voor jou?

Bekijk onze vacaturepagina HIER

donderdag 27 oktober 2016

2. VERVULD! - Vacature intercedent / office manager va 24u pw

VERVULD! Vacature Vacature intercedent / office manager va 24u pw

Vanwege de snelle groei van onze organisatie zijn wij per direct/z.s.m. op zoek naar een gemotiveerde intercedent/administratieve medewerker die ons team komt versterken! Kijk op https://huisartsenhulp.recruitee.com voor meer info over de functie en hoe je kan reageren.

maandag 13 februari 2017

1.1 Patricia stelt zich voor

Onze nieuwe collega Patricia stelt zich voor!

Sinds 1 februari j.l. hebben wij Patricia van Zelm - Mudde aangetrokken als intercedent. Zij heeft al een vliegende start gemaakt en zal de komende tijd door Alicia worden ingewerkt. Wij zijn ontzettend blij dat Patricia met haar ruime ervaring in ons vakgebied bij ons wil komen werken! Voor wie haar nog niet via de mail of telefoon heeft gesproken heeft Patricia een klein stukje geschreven ter kennismaking. 

Goedendag,

Graag wil ik mij kort voorstellen. Ik ben Patricia van Zelm-Mudde en sinds deze maand ben ik werkzaam bij HuisartsenHulp. Een bureau waar gewerkt wordt met passie en energie voor het vak, voor de mensen, voor jullie!, met diezelfde energie wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de dienstverlening die wij bieden. Samen, ook met jullie, werken aan het optimaal vervullen van de opdrachten zie ik als een uitdaging voor nu en in de toekomst.

Via een toevallige samenloop van omstandigheden kwam ik in contact met HuisartsenHulp. De branche in combinatie mijn passie: werving, selectie, uitzenden, planning, training, coaching en alles wat hierbij komt kijken maakten mij meteen enthousiast. Ik heb veel ervaring in de uitzendbranche, ben ooit gestart in de medische sector en ben inmiddels van alle markten thuis. Na de verkoop van mijn eigen bedrijf heb ik projectmatig gewerkt op diverse vlakken, van commercie, uitzenden, W&S, recruitment tot creatieve projecten, vrijwilligerswerk alsook aan andere persoonlijke doelstellingen gewerkt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik ben weer terug bij mijn ‘roots’.

Graag tot snel.

Patricia

patricia

donderdag 22 oktober 2015

3. Onze nieuwe collega Alicia stelt zich voor!

Onze nieuwe collega Alicia stelt zich voor!

Hallo iedereen,

Met veel plezier mag ik mijzelf aan jullie voorstellen als nieuwe medewerker bij HuisartsenHulp. Ik ben Alicia Marrees-ten Brink, getrouwd en woonachtig in Diemen. Op 12 oktober ben ik met veel enthousiasme gestart als intercedent op het kantoor aan de Nieuwe Herengracht. Ik zal in de eerste plaats fungeren als aanspreekpunt voor doktersassistentes en huisartsen. Daarnaast zal ik mij bezig houden met het regelen van invalwerk en het werven van doktersassistenten.

Net als de meeste van onze invallers ben ik zelf ook begonnen als doktersassistente. Nadat ik mijn diploma doktersassistente in ontvangst had genomen heb ik eerst ervaring opgedaan bij diverse huisartsenpraktijken. Toen ik in 2009 naar Amsterdam verhuisde kwam ik voor het eerst in aanraking met de huisartsenpost. Tijdens de avond en weekenddiensten werd ik opgeleid tot triagist en groeide ik uiteindelijk verder tot leidinggevende. De afgelopen jaren werkte ik met veel plezier in de regio Amsterdam, Utrecht en Amstelland. De interessante en hectische wereld van de huisartsenzorg is mij dus niet vreemd. Deze kennis wil ik gaan gebruiken om in de toekomst onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wanneer er sprake is van nood kan het zijn dat ik ook als doktersassistente te hulp schiet.

Alicia Marrees

Tel: 020 - 2621020 24/7 | Fax: 08 - 42150914 |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoekadres: Nieuwe Herengracht 49, 1011RN Amsterdam (alleen op afspraak)
              KvK#: 65381017 | BTW#: NL856089217B01