Tarieven
 
 
Inloggen

Op zoek naar een waarnemer voor uw praktijk of dienst? Ga dan naar:

DoktersAssistent.NU & WaarneemWerk zijn onderdeel van:

Tarieven

Een aanvraag via de website is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend, wij gaan hierbij op zoek naar geschikte kandidaten en koppelen zo snel mogelijk aan u terug wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen wij een aantal kandidaten aan u voor. Pas als u akkoord gaat met een van de kandidaten en deze voor u aan het werk gaat betaalt u hiervoor een uurtarief.


Het tarief van de doktersassistenten verschilt en is afhankelijk van de ervaring van de doktersassistente en het type opdracht.
Er zijn al doktersassistenten beschikbaar vanaf 22,50 euro (excl. 21% btw) per uur. Neem contact met ons voor de precieze tarieven.


Naast de tijdelijke vervanging bieden wij ook werving en selectie in het geval dat u een nieuwe doktersassistente voor een vast dienstverband zoekt. Wij maken hierbij gebruik van ons grote netwerk van gediplomeerde doktersassistentes uit het hele land. Voor het werven en selecteren hanteren wij de regeling dat indien u verder wil gaan met een van onze kandidaten u deze twee maanden op uitzendbasis via ons inhuurt waarna u de kandidaat na betaling van een eenmalige overname fee kan overnemen. U zit echter nooit aan de samenwerking vast, mocht een kandidaat in de praktijk toch niet bevallen dan kunt u zijn/haar inzet altijd direct stopzetten zonder extra kosten.